Pe parcursul anului, vedem cazuri frumoase in comunitatea noastră Facebook: BlueM International Community for Craftsmanship (BICC). O rețea de profesioniști entuziaști din domeniul stomatologic care împărtășesc studii de caz și cunoștințe despre utilizarea oxigenoterapiei topice blue®m. Pentru că dorim să inspirăm și să convingem cât mai mulți profesioniști din domeniul stomatologic despre utilizarea oxigenoterapiei orale topice blue®m, am organizat anul trecut primul concurs de postere Bluem. Acest lucru a dus la cazuri și mai minunate!

Ca și anul trecut, am dori să încheiem anul acesta cu top 5 cele mai bune cazuri despre utilizarea oxigenoterapiei orale topice blue®m. În ciuda numeroaselor cazuri noi pe care le-am văzut apărute în cadrul concursului de postere și la BICC anul acesta, îi preferăm pe cei 5 câștigători ai concursului de postere blue®m drept cele mai bune cazuri. A fost o competitie strânsă dar aceste 5 cazuri chiar s-au evidențiat anul acesta!

Case 1 by Dárcio Fonseca, Gustavo Peres Alves, and Rute Marques:

Utilizarea gelului Oral Bluem în vindecarea țesuturilor moi.

Concluzie: Viitorul este promițător în ceea ce privește măsurile preventive și curative eficiente care să favorizeze procesul de vindecare, ceea ce reduce posibilitatea complicațiilor post-chirurgicale și oferă un confort mai mare pacientului în perioada de recuperare.

Cazul 2 de Nuno Cruz, Inês Amaro și Andrea Gomes:

Comparație clinică a vindecării și reducerea disconfortului la 12 pacienți supuși extracției dentare, folosind blue®m oral gel sau gel de clorhexidină.

Concluzie: În limitele acestui raport clinic, datorită unui eșantion clinic mic și știind că mulți alți factori pot influența procesul de vindecare al unei alveole post-extracție, am ajuns la concluzia că pacienții care au folosit gel blue®m au avut un proces de vindecare mai bun. și dureri mai putine.

Cazul 3 de Dr. Rafael Block Veras:

Gel oral cu oxigen pentru a sprijini vindecarea rănilor după chiuretajul unui chist apical extins

Concluzie: Acest raport de caz sugerează că chiar și procesele inflamatorii extinse precum chistul prezentat și chiar și cu închiderea bifurcației, tratamentul pentru conservarea dintelui poate avea succes cu sprijinul gelului de oxigen activ de la BlueM®. Cu toate acestea, procedura trebuie efectuată cu o tehnică modernă și din experiența noastră defectul osos ar trebui să fie umplut pentru a susține noua formare osoasă.

Cazul 4 de Kanchana Chathoth, Bénédicte Martin, Martine Bonnaure-Mallet și Christine Baysse:

Testarea gelurilor antibacteriene împotriva unui biofilm oral cu mai multe specii cu un test in vitro adaptat.

Concluzie: Ambele geluri, blue®m gel oral Hyalugel®-ADO, au demonstrat eficacitatea reducerii biofilmului cu un efect specific speciei. Acest studiu arată că expunerea unică a gelului oral Hyalugel®-ADO și blue®m a fost eficientă împotriva biofilmuluir oral și, prin urmare, ambele geluri ar putea fi utilizate pentru tratamentul parodontitei.

DESCARCA POSTER