CUM COMAND ONLINE

  1. Alegeţi produsul şi puneţi-l în coşul de cumpărături, apăsând pe “Adaugă produsul în coş”.
  2. Aveţi posibilitatea de a verifica produsele din coşul de cumpărături, de a schimba cantitatea sau de a renunţa la unele produse. Dacă vreţi să adăugaţi produse noi în coşul de cumpărături, apăsaţi butonul “Cumpărături”.Produsele din coşul de cumpărături vor rămâne în coş până când comanda este completată. Puteţi modifica comanda în orice moment prin a adăuga  noi produse sau puteţi renunţa la orice produs deja existent în coş. De asemenea, veţi putea renunţa la produsele deja existente în coş în orice moment.
  3. Verificaţi dacă comanda dvs conţine toate produsele adăugate în coş. În cazul în care doriţi produsele pot fi scoase din coş şi cantitatea poate fi schimbată.
  4. După ce aţi adăugat în coş toate produsele pe care le doriţi, costurile de livrare se vor adauga automat in functie de codul postal.
  5. Apăsaţi butonul “Pasul următor”, urmând să vă înregistraţi în magazinul online Bluemcare.ro. Dacă sunteţi înregistrat, sau ați mai cumpărat de pe magazinul online Bluemcare.ro vă puteţi autentifica în sistem cu adresa de e-mail şi parola. Dacă nu aţi cumpărat niciodată de la  magazinul nostru online şi nu sunteţi înregistrat, veţi fi înregistrat automat după prima achiziţie. Informaţiile legate de înregistrare şi acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail. Completati cu atentie atat adresa de facturare cat si cea de livrare.
  6. În acest moment clienţii care sunt deja înscrişi în baza de date trebuie să verifice acurateţea datelor deja introduse, să aleagă metoda de plată. Noii clienţi trebuie să completeze datele cerute, să aleagă metoda de plată.
  7. După verificare, puteţi confirma comanda. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie datele introduse şi coşul de cumpărături. Dacă aveţi un cod promoţional, introduceţi-l şi pe acesta pentru a vă bucura de beneficii. Dacă datele introduse sunt cele corecte, confirmaţi-le şi plasaţi comanda apăsând pe butonul “Confirmare comandă”.
  8. Comanda dvs. va fi plasată şi confirmată la adresa dvs. de e-mail urmand sa fiti contactat de unul din operatorii nostrii pentru reconfirmarea comenzii si disponibilitatii produsului. Următorii paşii depind de metoda de plasă aleasă: Plată în numerar la livrare (plata ramburs). Atunci când administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Curierul vă poate telefona înainte de livrare. Plata se va face în numerar la livrare.
  9. Veţi primi un un e-mail pe adresa dvs cu confirmarea comenzii, în care veţi fi informat asupra paşilor următori şi asupra statusului comenzii dvs.  Aveţi posibilitatea de a  vizualiza şi schimba datele din fişierul “Profilul meu”.
  10. In cazul ofertelor speciale valabile pe site-ul www.bluemcare.ro preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil.