Bluem pentru Clear Aligners

Un aligner transparent este un teren propice pentru bacterii. Un mediu umed și cald este un loc excelent pentru multiplicarea bacteriilor. Alignerul trebuie pastrat curat, pentru o respitayie proaspata.. blue®m a dezvoltat un produs special de curățare blând și sigur pe bază de oxigen, spumă orală blue®m. Este ușor și eficient de utilizat.

Poate părea o alegere logică, dar absolut nu folosiți o pastă de dinți pentru a vă curăța alignerul! Pasta de dinți este prea abrazivă și dăunează suprafeței alignerului, permițând plăcii și depozitelor să adere și mai ușor. Prin urmare, utilizați întotdeauna un produs de curățare blând. blue®m a dezvoltat o spumă specială pentru curățarea aligners-urilor, albirea și strălucirea dinților și pentru îngrijirea gingiilor. spumă orală blue®m, un produs special de curățare blând și sigur pe bază de oxigen.

Importanța unui aligner curat

Mirosul nu este cea mai mare problemă a unui aligner necuratat corect. bacteriile de pe aligner se pot răspândi  în corpul tău, mai ales dacă ai deja gingii inflamate sau ulcere bucale. Un aligner murdar într-o gură uscată este și mai rău, deoarece reduce propriul sistem de apărare al organismului, care se găsește în salivă.

Cumpara produsul
Bluem spuma orala
Bluem Spuma orala

Un aligner curat și o gură sănătoasă

spuma orală blue®m poate fi folosită și direct în gură. Pur și simplu pulverizați spuma în aligner și il puneți înapoi în gură și scuipă orice exces de spumă. Astfel are un dublu efect: curata aligner-ul si in acelasi timp iti ingrijeste dintii si gingiile.

Cumpara produsul

Despre spuma

  • Cel mai bun mod de a curăța aliniere transparente
  • Previne petele galbene și mirosurile neplăcute
  • Curățare sigură, rapidă și ușoară
  • Dinți albi și mai strălucitori
  • Susține starea de sănătate orală
  • Tehnologia oxigenului pentru o curățare rapidă și temeinică
  • 24/7 proaspăt și curat
  • Cel mai bun produs al anului
Cumpara produsul
Spuma Orala Bluem

Cel mai bun mod de a vă curăța bine alignerul

Oxigenul activ din spuma orală blue®m derivată din miere, printre altele, xilitol și lactoferină, asigură dinți, gingii și mucoasă sănătoși. Structura substanței spumoase oferă un efect diferit. O multitudine de microbule furnizează oxigen puternic în zonele greu accesibile și în aparatele detașabile. Așadar, este ideal pentru curățarea igienică și sigură a aligners-urilor, aparatoarelor bucale, a aparatelor dentare și a protezelor dentare.

O experiență senzațională: spumă orală care curăța în profunzime și, în cele din urmă, revigorează. Poate fi folosita ca apă de gură blândă și pentru a menține alinierul proaspăt și curat. Preveniți eroziunea dentară și placa dentară aplicând spumă orală in aligner. Il puneti in gura si apoi indepartati excesul.