Intr-un studiu recent efectuat in cercetarile efectuate pentru dezvoltarea de noi medicamente impotriva cancerului cercetatorii au facut o descoperire interesanta.
Profesorul Diether Lambrechts si Dr. Bernard THIENPONT (VIB / KU Leuven) au aratat ca, prin bombardarea celulelelor canceroase cu oxigen acesta este capabil de a inhiba creșterea lor.
„Putem face predictii despre progresul cancerului si este posibil sa initiam si alte studii bazate pe monitorizarea alimentării cu oxigen a tumorilor”, a spus dr THIENPONT. „

Este posibil să se optimizeze tratamentele existente prin creșterea nivelului de oxigen. Nu numai chimioterapie este eficienta, dar si introducerea de oxigen in tumora poate ajuta. Aceasta poate fi folosit pentru a combate recidivele agresive”.

Dr. Peter Blijdorp are peste 25 de ani de experiență cu in utilizarea oxigenului pentru a elimina bacteriile daunatoare si a determina vindecarea rănilor în gură. Dr. Blijdorp a folosit această tehnologie în diverse produse de îngrijire orală, inclusiv pasta de dinti, apa de gura si un gel oral. Gelul oral cu o concentrație mare de oxigen este utilizat pentru vindecarea gingivitei parodontitei și peri-implantitei  șau ulcerelor orale mari Gelul oral elimina bacteriile daunatoare, previne si reduce inflamatia si accelereaza procesul de vindecare. Viziunea BlueM se bazează pe acțiunea oxigenului activ în gură. O gura sanatoasa este esentiala pentru un organism sănătos. – Oxigen pentru sănătate!

Vrei sa stii mai multe? Vezi articol integral