Produsele BlueM pentru ingrijirea implantelor dentare: pre & post-chirurgie orală

Produsele BlueM cu oxigen activ vor contribui  la o recuperare mai rapidă. Produsele BlueM sunt soluție eficientă pre și post chirurgie orală pentru a obține cele mai bune rezultate fără complicații! Insertia implanturilor dentare este in general o procedura foarte usoara. Cu toate acestea, din cauza gingilor din jurul implanturilor, foarte sensibile la atacul  bacteriilor dăunătoare, inflamația și peri-implantita pot aparea post-intervenție chirurgicală. Prin urmare, menținerea unei bune de sanatati orala, inainte si dupa interventia chirurgicala este esentiala pentru a preveni inflamarea gingiilor.

Produsele BlueM cu oxigen activ vor contribui  la o recuperare mai rapidă. Produsele BlueM sunt soluție eficientă pre și post chirurgie orală pentru a obține cele mai bune rezultate fără complicații! Insertia implanturilor dentare este in general o procedura foarte usoara. Cu toate acestea, din cauza gingilor din jurul implanturilor, foarte sensibile la atacul  bacteriilor dăunătoare, inflamația și peri-implantita pot aparea post-intervenție chirurgicală. Prin urmare, menținerea unei bune de sanatati orala, inainte si dupa interventia chirurgicala este esentiala pentru a preveni inflamarea gingiilor.

Avantajele utilizarii BlueM inainte de interventia chirurgicala:

  • Îmbunătățește igiena generala a cavitatii bucale
  • Elimina bacteriile daunatoare
  • Reduce riscul de infecție în timpul intervenției chirurgicale
  • Scade riscul de complicații după o intervenție chirurgicală

Avantajele folosirii BlueM după o intervenție chirurgicală:

  • Accelereaza procesul de vindecare prin continut de oxigen
  • Încurajează creșterea de noi vase de sange
  • Încurajează formarea de noi celule

NU UITA !

blue®m gel oral este special dezvoltat de o echipa de chirurg,  implanologi si stomatologi pentru problemele specifice din cavitatea orala. Produs concentrat.

Ingrijire orala profesională. Gel cu oxigen este foarte eficient pentru a accelera vindecarea rănilor după extracție, intervenții chirurgicale orale și insertia implanturilor dentare sau chimioterapie si leziuni cauzate de proteze.

Care este rata de succes pentru implanturi dentare?

In ciuda cercetarilor clinice si stiintifice, implanturile dentare nu au o rată de succes de 100%. Cu toate acestea, rata de succes s-au îmbunătățit în mod considerabil de la introducerea unor protocoale de insertie a  implantului dentar si acum se poate raporta o rata de succes cu mult peste 90%, pentru majoritatea pacienților implantati. În mod similar, si rata de succes pe termen lung este de peste de 90% . Un implant de înlocuire poate fi plasat, dar poate necesita timp de vindecare de câteva luni si eventual aditie osoasa.

Igiena orala si sfaturi de ingrijire pentru implantul dentar  de la Dr. Peter Blijdorp. Cum procedam după o intervenție chirurgicală?

După intervenția chirurgicală Dr. Blijdorp recomanda clatirea cu apa de gura BlueM și aplicarea gelului BlueM oral în jurul implantului. Aproximativ la 48 de ore dupa interventie, pacientul poate să se spele pe dinti cu pasta BlueM,  folosind o periuta de dinti moale.

Igiena dintilor restaurati cu implanturi dentare se face la fel ca și îngrijirea dinților naturali, iar periuta interdentara si ata dentara trebuie sa fie folosite regulat. Controalele periodice la medicul dentist, insotite de curatiri profesionale sunt absolut necesare. Ajutorul suplimentar in ingrijirea dentara post-implant se recomanda intotdeauna.

Așa cum este si in cazul dintilor naturali, medicul dentist trebuie sa lucreze ca o echipa cu asistentul de profilaxie si mai ales cu pacientul pentru a asigura longevitatea implantului dentar. Dinții inlocuiti cu implaturi dentare si coroane de acoperire nu pot face carii dar in schimb implanturile dentare sunt supuse uzurii si mobilizarii, la fel si dintii naturali.  Folositi cu incredere produsele BlueM cu oxigen activ pentru ingrijirea implantului dentar.